Képzelj el egy céget, ami nem szab korlátokat a kreativitásnak.

Köszöntünk a Bosch világában!

Legyen szó automatizált vezetésről, innovatív vezetési technológiákról,
intelligens gépjárművezető-támogató rendszerekről, fogyasztói cikkekről
vagy ipari technológiáról, velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts
az emberek életminőségén világszerte.

Akár rugalmas munkaidőről vagy modern munkakörnyezetről van szó, cégünk teret biztosít ahhoz, hogy alkalmazottai szabadjára engedhessék kreativitásukat. Hiszünk abban, hogy a szabad elme az új gondolatok forrása, ami olyan hasznos termékeket eredményezhet, amikkel az emberek életét jobbá tehetjük.

Magos Júlia és Porteleki Balázs

Magos Júlia a budapesti és Porteleki Balázs a maklári telephelyünkről
Magos Júlia poziciója: Bosch AI Campus Hungary Coordinator 
Porteleki Balázs poziciója: Balázs AI & NVH Expert

előadás:

Ismerd meg a jövőt az Automorrow járműipari konferencián, és tudd meg, hogyan forradalmasítja a mesterséges intelligencia az autóipart! Valós példákon keresztül azt is bemutatjuk, hogyan működik együtt a budapesti Bosch AI Campus és a maklári gyártási lokáció. Fedezzük fel közösen, hogyan vezetett a Bosch elkötelezettsége forradalmi projektekhez az AI – különösen a kormánymű gyártás – területén! Előadásunk során láthatunk „state of the art” megoldásokat, de a kihívásokat és a mesterséges intelligencia által kínált lehetőségeket is megvitatjuk.

TUDTAD-E?

A magyarországi Bosch csoport hosszú évek óta hazánk legvonzóbb munkáltatói közé tartozik, és a nemzetközi cégcsoport stratégiailag kiemelt helyszíne. Vezető IoT-vállalatként a jövő technológiáit formáljuk, innovatív megoldásokat kínálunk intelligens otthonokhoz, intelligens városokhoz, a hálózatba kapcsolt mobilitáshoz és gyártáshoz. Közösségünk elengedhetetlen értéke a sokszínűség, ez tesz minket különlegessé, és ez sikerünk egyik fő forrása.

amire büszkék vagyunk

Junior Managers Program

Ha vezetői karrierre vágysz, ezt a programot Neked találták ki!

Várjuk a jelentkezésed országosan: Budapest, Hatvan, Maklár és Miskolc.

Hogyan csatlakozhatsz ?

Ha lelkesedsz az új kihívásokért, innovatív és kreatív ötleteid vannak, magas szinten beszélsz angolul és jól dolgozol csapatban, jelentkezz standunknál a JOB4me-n vagy keresd fel karrieroldalunkat.

Elérhetőségeink

Általános honlap:

Karrier oldal: