Ismerd meg TÁMOGATÓINKat

Az Automorrow járműipari konferencián az iparág elismert szakértői osztották meg gondolataikat, valamint a leginnovatívabb cégek mutatták be jövőbe mutató fejlesztéseiket.

Ismerd meg a konferencia támogatóit, miképp formálják a járműipar jövőjét!

KIEMELT TÁMOGATÓINK

AUDI HUNGARIA Zrt.

A győri Audi a motor- és járműgyártás mellett vezető szerepet tölt be az elektromos hajtások gyártásában és folyamatosan bővíti szolgáltatási portfólióját a Pénzügy, IT, Beszerzés területén.

A régió legnagyobb munkáltatójaként a térségben több mint 12.000. munkavállalónak nyújtunk biztos anyagi megélhetést. Nagyon fontos számunkra a társadalmi szerepvállalás, így támogatjuk a régió kulturális és sportéletét, gondoskodunk a jövő generációinak oktatásáról.

Immár 30 éves fennállasunkat ünnepeljük és törekszünk rá, hogy a jövőben is biztos alapot teremtsünk hosszú távú működésünk sikerességéhez.

Robert Bosch Kft.

Ismerjék meg a jövőt az Automorrow Konferencián! Fedezzék fel, hogyan forradalmasítja a mesterséges intelligencia az autóipart. Valós példákon keresztül ismerjék meg hogyan működik együtt a budapesti Bosch AI Campus és a maklári gyártási lokáció! Fedezzük fel közösen, hogyan vezetett a Bosch elkötelezettsége a mesterséges intelligencia terén forradalmi projektekhez, különösen a kormánymű gyártás területén. Láthatunk state of the art megoldásokat, megvitatjuk a kihívásokat és a Mesterséges Intelligencia által kínált lehetőségeket.

Siemens Mobility Kft.

A Siemens a világ szinte minden országában tevékenykedő globális, vezető technológiai vállalatcsoport. Magyarországon több mint 135 éve, az első budapesti villamosvonal 1887-es elindítása óta része a hazai mindennapoknak.
A vállalatcsoport egyik alappilléreként a Siemens Mobility az intelligens vasúti közlekedési megoldások, így a gördülő állomány, vasúti automatizálás és villamosítás, az ezekhez kapcsolódó szervizszolgáltatások, valamint a világpiacra irányuló vasútdigitalizációs kutatás és fejlesztés területén fejleszti portfólióját.
Vállalatunk célkitűzése, hogy továbbra is meghatározó szerepet töltsünk be Magyarország közlekedésének modernizációjában, a fenntartható vasúti fejlődésben és a közlekedési alrendszerek digitalizációjában.

TÁMOGATÓINK

Gas Power – Part of GE Vernova

A Gas Power – Part of GE Vernova veresegyházi telephelyén jelenleg közel 1600 főt foglalkoztatunk, ahol gázturbina alkatrészek gyártása, javítása; kis-és közepes gázmotoros és gázturbinás erőművek összeszerelése zajlik. Teljesen digitalizált üzem, csúcstechnológiák, különleges ötvözetek, folyamatos Lean aktivitások és rendkívül dinamikus munkakörnyezet és támogató csapat jellemez bennünket.

NEFAB Packaging Hungary Kft.

A NEFAB Packaging Hungary Kft. egy több, mint 70 éve a csomagolóiparban aktív svéd vállalatcsoport tagja. A magyarországi leányvállalat és a cégcsoport egyaránt globális környezetben működő csomagolási szolgáltató. Világszerte kiemelkedő mérnöki háttérrel, innovatív megoldásokkal nyújt teljeskörű logisztikai, csomagolóipari szolgáltatást partnereinek. Mindezt optimalizációs programokon keresztül úgy, hogy pénzügyi és környezeti erőforrásokat takarítson meg az ellátási láncokban. A fejlesztések során tiszteletben tartva az etikai normákat dolgozik egy jobb holnap megteremtéséért a társadalom és a környezet számára. 

KIEMELT MÉDIAPARTNERÜNK

Együttműködő partnereink

Az Automorrow szakmai partnere