A győri Audi a motor- és járműgyártás mellett vezető szerepet tölt be az elektromos hajtások gyártásában és folyamatosan bővíti szolgáltatási portfólióját a Pénzügy, IT, Beszerzés területén.

A régió legnagyobb munkáltatójaként a térségben több mint 12.000. munkavállalónak nyújtunk biztos anyagi megélhetést. Nagyon fontos számunkra a társadalmi szerepvállalás, így támogatjuk a régió kulturális és sportéletét, gondoskodunk a jövő generációinak oktatásáról.

Immár 30 éves fennállasunkat ünnepeljük és törekszünk rá, hogy a jövőben is biztos alapot teremtsünk hosszú távú működésünk sikerességéhez.

Előadó neve

előadó titulus

előadás:​ Címe

előadás leírás

TUDTAD-E?

A mindennapok során átlagosan heti két-három napon támogatjuk a home office lehetőségét, Budapestről pedig közvetlen shuttle buszjáratot biztosítunk munkatársainknak a bejáráshoz.
Kollégáink szakértelmét versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és széles körű Cafeteria csomaggal honoráljuk.
A vállalaton belül két Egészségügyi Központban látjuk el a kötelező orvosi vizsgálatokat, kezeléseket.
Munkatársaink mindennapjait patika szolgáltatásokkal, szűrővizsgálatokkal, szakorvosi tanácsadással, valamint egyéb fizikai és mentális egészségmegőrző tevékenységekkel igyekszünk megkönnyíteni.
Audi Akadémiánk szakmai és szakmán túli képzéseket is kínál, akár személyre szabott nyelvtanulási lehetőséggel kiegészítve.
Kollégáink mindennapjait folyamatos vásárlási kedvezményekkel, egyedi csomagajánlatokkal támogatjuk.

amire büszkék vagyunk

Az Audi Hungaria hosszú évek óta hazánk egyik legvonzóbb munkaadója, nemcsak a főállású szakemberek, hanem a pályakezdők szerint is.

Vállalatunk számára ez a visszajelzés nagyon fontos, hiszen nap mint nap azért dolgozunk, hogy munkatársaink vonzó munkahelyként tekintsenek vállalatunkra, mi pedig a legjobb szakembereket nyerjük meg az Audi Hungaria számára.

Hogyan csatlakozhatsz ?

Kiválasztási folyamatunk többlépcsős. Első körben online adhatod be a pályázatodat a www.audi.hu/karrier oldalon, melyet kollégáink bírálnak el végzettség és szakmai tapasztalat alapján. A következő lépcső az állásinterjú, ahol a szakterület képviselőjétől tájékoztatást kapsz a munkakörről, mi pedig rólad, majd szociális kompetenciáidat Assessment Center keretében vizsgáljuk meg.

A gyakornokok kiválasztása az önéletrajz előszűrése után egy személyes interjú keretében zajlik. Erről a részletes információt itt találod: www.audi.hu/gyakorlat

Akár hallgatóként, akár főállásban keresel szakmai kihívásokat és fejlődési lehetőségeket – mérnök, IT, gazdász végzettséggel – számos karrierlehetőséget nyújtunk számodra!

Légy része te is sikereinknek és alakítsd velünk a jövő technológiáit!

Elérhetőségeink

Általános honlap:

Karrier oldal: