Perkó Rudolf, a Instyle Men Brand managere üzent az Automorrow látogatóinak

Kedves Olvasó!

A második részeket mindig nagy várakozás övezi, pláne ha az első olyan jól sikerült, mint a legutóbbi Automorrow, a járműipar jövőjéről szóló konferencia.

Akit a járművek érdekelnek, minden nap találkozhat érdekes hírekkel az iparág világából. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően napról-napra közelebb kerülünk azokhoz a technológiákhoz, amelyekről 10-20 éve még talán nem is gondoltuk, hogy hamarosan megvalósulhatnak. Vezetéstámogató berendezések nélkül már nem is gyártanak új autókat az európai piacra, a villanyautók hatótávolsága már könnyedén többszáz kilométer – függetlenül attól, hogy Európában, Kínában vagy Amerikában gyártották. A belsőégésű motorok még a különböző vállalások mellett is velünk vannak és továbbra is vannak nyitott kérdések a jövőjükről…

Az Automorrow célja nem változott: izgalmas környezetben összehozni a járműipari munkáltatókat és a munkapiac szereplőit. Ami pedig biztosan közös a résztvevőkben, a közös szenvedély: a járművek. Mindenki készítse be a képzeletbeli pattogatott kukoricát és a nagy kólát, a második Automorrow-n is érdemes ott lenni!

Perkó Rudolf
Instyle Men
Brand manager